GRUPPETRENING

Morgenkondis

Gruppe for deg som vil trene på formiddag. Innholder både kondisjon- og styrketrening og er litt forskjellig fra dag til dag. Timen ledes av fysioterapeut. Her er det lett å tilpasse treningen etter egen form og kapasitet.

 
Aktiv-på-dagtid

Trening for deg som er langtidssykemeldt eller ufør. Inneholder både kondisjon- og styrketrening. Timen skal tilpasses den enkelts fysiske forutsetninger, slik at hver en kan trene på sitt ninå. God dialog mellom fysioterapeut/instryktør og deltaker.

 
Bedriftstrening

Bedrifter i Ålesund engasjere Delta Aktivt til å lede trening for ansatte. Treningen kan variere ut i fra både bedriftens, gruppen og den enkeltes behov. Treningen kan foregå både i arbeidstid eller etter arbeidstid. Treningen kan foregå i Delta Aktivt sine lokaer på Kråmyra 3 eller en annen plass og det er ønskelig. Trening utendørs er også et alternativ og gjennomføres per i dag.

 
4x4 minutt intervall med styrke

Gruppe for deg som vil trene på ettermiddag/kveld. Intervalltrening 4x4 min blir i dag sett på som den mest effektiv måten å komme raskt i bedre kondisjon. På relativt kort tid opplever du stor fremgang. Trening er ganske tøff, men ikke tøffere enn den enkelte ønsker det. Treningen avsluttes med styrketrening i sirkel. Timen ledes av fysioterapeut

 

 
Aerobic + styrke

Aerobic er enkle stegvariasjoner med mål om moderat intensitet som gir kondisjonseffekt og varer i 35 min. Deretter starter styretrening i sirkel.  På denne gruppen kan du velge å komme til starttid eller til andre del som starter 35 min ut i timen. De som kommer direkte til styrkedelen oppfordres til å varme opp på forhånd.

 
CROSS

En effektiv sirkeltrening med 8-10 stasjoner, og annen hver stasjon er kondisjon og styrke. Det som er fint på denne timen er at alle trener i sitt tempo, derfor passer den for alle. Fysioterapeut vil hjelpe deg med å finne riktig belastning for deg.

 

 
TRADISJONELL YOGA (75MIN)

Dette er et fantastisk kurs for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå. På dette kurset vil vi stegvis gå gjennom pusten, meditasjon og dyp hvile i tillegg til stillingene.

 
YOGA FOR GRAVIDE (60 min)

I dette klasser bruker vi Tradisjonelle Yogateknikker for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse,glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen. Teknikkene kan hinre/kontrollere mye av det typiske ubehaget som kan følge med en graviditet, og stimulerer den indre dialogen mellom mor og barn før fødselen.

 

 
YOGA FOR MOR OG BABY (75MIN)

Etter at du har født er du kanskje ivrig etter å komme igang med Yogapraksisen din, og/eller komme i form igjen. Da er Barsel Yoga noe for deg! Kurset er begrenset til 8 mødre med babyer(fra 6 uker til de begynner å krype rundt.  

 
YOGA PRIVATTIME

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem. Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden. Hvis du har utfordringer eller skader som trenger riktig pleie. Yoga privattimer er riktig for deg! 

 

 

Ålesund
Treningssenter

Fysioterapy, Gruppe trening, Individuell trening, Personlig trener, Helårsaktiviteter - alle med praktisk parkeringsplass!