OM DELTA AKTIVT

Velkommen til oss!
Per i dag er det 9 instruktører knyttet til Delta Aktivt. De er alle fysioterapeuter med god erfaring fra ulike fagfelt og har ledet gruppetrening i mange år. På dagtid er vi for tiden 3 fysioterapeuter som  som jobber bå. Det er høy kompetanse blant våre fysioterapeuter – dette er vi er veldig stolte av. Vi har nær kontakt  med forskermiljøet i Norge (NTNU i Trondheim) som forsker på trening for den vanlige mann i gata. Det er dessuten generelt høy kursdeltagelse blant våre instruktører, og det er også noe vi oppfordrer til.

Vi dekker altså mange ulike kompetanseområder, holder oss faglig oppdaterte til enhver tid, og bruker vår kunnskap så godt som mulig i arbeidshverdagen vår. Som fysioterapeuter har vi også et stort nettverk av fagpersoner, også tverrfaglig, som vi bruker aktivt når vi har behov for det. Men selv om vi er fysioterapeuter, er det frisktrening som er i fokus hos oss. Det er dette vi har blitt gode på opp gjennom årene, som vi føler at vi kan best! Vi snakker sjelden om sykdom i våre grupper og prøver å fokusere på det friske i hver enkelt. Dette er viktig for oss å formidle. Hvert år drar vi på kurs for å få impulser til hvordan vi kan opprettholde det morsomme og lystbetonte i våre treningsøkter.

Vi har etterhvert opparbeidet oss en solid erfaring innen bedriftstrening. Vi har flere store kunder som er svært fornøyde med det tilbudet vi gir deres ansatte. En viktig konsekvens av helserelatert tilbud i bedriftene, er lavere sykefravær og økt trivsel.

Nyttige lenker

Artikkel på nrk.no avd. Møre og Romsdal 

Svette, blodslit og litt tårer på aktivitetsskole

les mer her
Skadefri

Tips og råd til deg som vil holde deg skadefri, eller som har blitt skadet

les mer her
CERG

Sjekk blant annet din kondisjonsalder og VO2-max, modell utarbeidet av NTNU. Her kan du også finne din maxpuls og se video om hvordan du bør trene 4×4 intervall.

les mer her
PFF-medlemsblad

Privat Praktiserende Fysioterapeuters Forbund

les mer her
INDIVIDUELL TRENING
FYSIOTERAPI
GRUPPETRENING